In veilige handen

Tape verkoop

Tape verkoop - Tape verkoop - in safe hands

Tape verkoop: om u te kunnen voorzien van de beste tapedrives. Vanwege de uitgebreide kennis waarover wij beschikken op het gebied van LTO tapes, hebben we voor u altijd een tape die het beste bij uw situatie past.

Onze tapes zijn van goede kwaliteit. In overleg met u worden alle tapes die u uit onze tape verkoop aanschaft, voorzien van de juiste barcode labeling. De door u gekochte tapes worden altijd geleverd in de juiste barcode range en opgeslagen in onze ondergrondse bunker. Omdat er 'lucht' tussen uw backup en uw data zit, wordt dit ook wel air gapped backup genoemd.

Tape verkoop - Tape verkoop - Offline offsite data vault

Hoe werkt de tape verkoop

U krijgt bij Backupned altijd het beste advies over tape verkoop en de tape backup die het best bij uw situatie past. Zodat de door u aangeschafte tape altijd past bij de wensen en behoeften die u heeft. De combinatie van goed luisteren naar uw wensen en onze gespecialiseerde kennis over tapes, zorgt ervoor dat we u altijd kunnen voorzien van de juiste tape uit onze tape verkoop. Zo koopt u tapes van de juiste opslagcapaciteit, houdbaarheid en kwaliteit. Deze tapes zijn altijd voorzien van unieke barcode labels.

De ontwikkeling van tapes heeft de afgelopen jaren niet stilgestaan. De LTO Ultrium tape heeft sinds de eerste generatie een grote ontwikkeling doorgemaakt. De nieuwste generatie tapes heeft een opslagcapaciteit van maar liefst 18Tb native en 45Tb compressed, allemaal beschikbaar voor uw offsite dataopslag. Hoewel deze tapes over een enorme opslagcapaciteit beschikken, kan de data nog altijd snel geüpload worden.

Onze diensten

Voor gegevensbescherming