Tape verkoop

Tape verkoop: om u te kunnen voorzien van de beste tapes. Vanwege de uitgebreide kennis waarover wij beschikken op het gebied van LTO tapes, hebben we voor u altijd een tape die het beste bij uw situatie past. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan dubbelzijdig tape voor uw tape storage. Onze tapes hebben een hoge kleefkracht en zijn van goede kwaliteit. In overleg met u worden alle tapes die u bij ons aanschaft voorzien van de juiste barcode labeling. De door u gekochte tapes worden altijd geleverd in de juiste barcode range.

Tape verkoop - BackupNed

Over BackupNed

  • Ondergronde atoomvrije bunker
  • Offline, dus hackerproof
  • 24/7 bereikbaar
  • Dag en nacht beveiligde spoedservice,binnen drie uur op locatie (in Nederland)
  • Gescreend personeel
  • Volledig proces gecertificeerd ISO 9001,ISO 14001 ISO/IEC 27001 en NEN 7510

Meer informatie of

Offerte binnen 1 werkdag

Tape backup - Referentie TUI Tape backup - Referentie Centric Tape backup - Referentie Campina Tape backup - Referentie IHC Tape backup - Referentie eurocept

Hoe werkt de tape verkoop

Als datastorage, tape backup en transport specialist weten we als geen ander welke tapes bij welke situatie past.

Tape verkoop

U krijgt bij BackupNed altijd het beste advies over de tape die het best bij uw situatie past, zodat de door u aangeschafte tape altijd past bij de wensen en behoeften die u heeft. De combinatie van goed luisteren naar uw wensen en onze gespecialiseerde kennis over tapes, zorgt ervoor dat we u altijd kunnen voorzien van de juiste tape. Zo koopt u tapes van de juiste opslagcapaciteit, houdbaarheid en kwaliteit. Deze tapes zijn altijd voorzien van unieke barcode labels.

De ontwikkeling van tapes heeft de afgelopen jaren niet stilgestaan. De LTO Ultrium tape heeft sinds de eerste generatie een grote ontwikkeling doorgemaakt. De nieuwste generatie tapes heeft een opslagcapaciteit van maar liefst 120TB, allemaal beschikbaar voor uw offsite dataopslag. Ondanks het feit dat deze tapes over een enorme opslagcapaciteit beschikken, kan de data nog altijd snel geüpload worden.

Tape verkoop - Tape ontwikkeling

Tape backup - Dirk en Peter
Tape backup - Triangle

Gratis offerte

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op

Uw gegevens worden uitsluitend
gebruikt om u te informeren.