Tape Transport

Het transport is naast de veilige offsite opslag van uw tape backup ook een uitermate belangrijk aspect van het logistieke proces. Ons personeel is dan ook intensief gescreend en uw data is tijdens het transport door u altijd te volgen via onze Tape Tracer applicatie.

Data Transport - Veilige transport

Het transport wordt bij BackupNed door eigen werknemers geregeld en uitgevoerd. Deze werknemers zijn allen intensief gescreend alvorens zij bij ons in dienst getreden zijn. Tijdens het gehele proces wordt kwaliteit en betrouwbaarheid van uw tape storage vanzelfsprekend gewaarborgd.

Over BackupNed en data transport

  • Ondergronde atoomvrije bunker
  • Offline, dus hackerproof
  • 24/7 bereikbaar
  • Dag en nacht beveiligde spoedservice,binnen drie uur op locatie (in Nederland)
  • Gescreend personeel
  • Volledig proces gecertificeerd ISO 9001,ISO 14001 ISO/IEC 27001 en NEN 7510

Meer informatie of

Offerte binnen 1 werkdag

Tape backup - Referentie TUI Tape backup - Referentie Centric Tape backup - Referentie Campina Tape backup - Referentie IHC Tape backup - Referentie eurocept
Tape transport

Tape Transport

Onze data transport bestaat uit een rigide logistiek proces. Dit logistieke proces wordt uitgevoerd door vaste, ervaren chauffeurs die (zoals alle andere werknemers binnen BackupNed) intensief gescreend zijn en de data discreet en anoniem in ‘blanco’ voertuigen transporteren. Alle voertuigen zijn geconditioneerd en voorzien van een zogenaamd ‘voertuigvolgsysteem’. Met dit systeem hebben wij altijd inzicht in de exacte locatie van onze voertuigen.

Ook tijdens het vervoeren van uw data, kunt u deze volgen door middel van onze zogenaamde Tape Tracer applicatie. Uw tape backup beschikt over een barcode waardoor u uw mediatapes te allen tijde in het oog kunt houden.

Bedrijfsgegevens zijn zeer belangrijk en van onschatbare waarde. Ze vormen de fundering van uw bedrijf en zo behandelen we uw data dan ook altijd, zo ook wanneer we het transport van uw data aan het verzorgen zijn.

We verzekeren u ervan dat uw data bij ons veilig is en dat het proces in goede banen wordt geleid. Dat doen we door veiligheid en continuïteit samen te laten gaan met korte communicatielijnen en een perfecte bereikbaarheid, 24 uur per dag. Indien noodzakelijk beschikt u binnen de kortste keren weer over uw benodigde gegevens, door onze snelle en punctuele data transport.

Tape backup - Dirk en Peter
Tape backup - Triangle

Gratis offerte

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op

Uw gegevens worden uitsluitend
gebruikt om u te informeren.