Tape Storage

Voor de Tape Storage van gevoelige en persoonlijke informatie kunt u bij BackupNed terecht. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het veilig bewaren van uw data op een enorm zekere locatie in Nederland.

In onze moderne ondergrondse bunker is uw bedrijfsdata veilig van calamiteiten. Denk hierbij aan inbraak, brand, overstroming, enz. Maar neem hierbij ook hackers mee. Omdat onze bunker volledig offline is, maken zij geen kans. Gebeurt er iets bij u op locatie? Wij zijn binnen drie uur ter plaatse. Wij zorgen er op deze manier voor dat u altijd weer snel up and running bent.

Voordelen van (offsite) tape storage

 • Een correcte en rappe levering van mediatapes vanuit de zogeheten media vault
 • Statistieken en overzichten kunnen snel en handig worden aangeleverd en ingezien
 • Wereldwijd op elk moment (zelfs met grote verschillen in tijd) een overzicht van al uw mediatapes in opslag
 • Een nauwkeurig overzicht van de administratie van alle handelingen die in het verleden uitgevoerd zijn
 • Een geautomatiseerd proces voor het dagelijks en wekelijks opvragen van scratchtapes; koppeling scanapplicatie aan uw (lees: alle) library-software

Contact opnemen?

Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor passende tape storage voor uw situatie en uw bedrijf. Neem gratis en geheel vrijblijvend contact met ons op via de button. Belt u liever even? Geen probleem, u kunt ons bereiken via +31 (0)26 334 2020.

Offerte

Over BackupNed

 • Ondergronde atoomvrije bunker
 • Offline, dus hackerproof
 • 24/7 bereikbaar
 • Dag en nacht beveiligde spoedservice,binnen drie uur op locatie (in Nederland)
 • Gescreend personeel
 • Volledig proces gecertificeerd ISO 9001,ISO 14001 ISO/IEC 27001 en NEN 7510

Meer informatie of

Offerte binnen 1 werkdag

Tape backup - Referentie TUI Tape backup - Referentie Centric Tape backup - Referentie Campina Tape backup - Referentie IHC Tape backup - Referentie eurocept

Hoe werkt (offsite) tape storage?

Uw tape backup wordt opgeslagen in onze zwaar beveiligde ondergrondse bunker. Deze is ver verwijderd van calamiteiten. Zo zorgen wij voor de beste data bescherming. Belangrijk is tevens een veilig transport, beheer en wanneer het nodig is recovery van de data. Ook hierbij helpen wij u graag.

Tape Storage

Transport

Uw tapes worden dus veilig bewaard in onze bunker. Dit is echter niet het enige wat belangrijk is. Ook de transport dient veilig uitgevoerd te worden. Nieuwe backup’s worden in een bepaalde frequentie gemaakt en dienen beschermd vervoerd te worden. Ook hiervoor zijn onze vakmensen de passende oplossing. Leest u vooral meer over tape transport.

Beheer en recovery

In onze moderne bunker staan rijen met tapes opgeslagen. Wij zorgen ervoor dat elke tape een unieke barcode bevat. Zo kunnen wij altijd op een handige manier terugvinden van wie de tape is en welke informatie deze bevat. Wanneer noodzakelijk, zijn wij binnen drie uur op elke locatie in Nederland om de juiste tapes af te leveren.

Het verschil tussen offsite, onsite data backup en online backup?

Over het algemeen zijn er drie soorten backup. Namelijk offsite backup, onsite backup en online backup. Bij offsite tape storage bevindt de backup zich op een geografisch andere locatie. Bij onsite backup bevinden de gegevens zich op dezelfde fysieke locatie. U begrijpt dat dit niet de meest veilige manier is. Wanneer er ingebroken wordt bij uw bedrijfspand, is de data dichtbij voor de hackers. Bij een online backup, wordt de backup verstuurd via internet naar een speciaal ingericht datacenter. Dit heet ook wel een backup maken als cloud storage of cloud backup.

Kortom: een volledig transparant proces voor het beheer van al uw mediatapes en de offsite tape storage. Wanneer u nog vragen heeft, neemt u gerust contact op!

Offerte

Voor alle sectoren

BackupNed heeft voor elk bedrijf en elke sector de passende oplossing. Neem contact met ons op en wij bespreken samen met u wat voor uw situatie de juiste oplossing is. Wij bespreken graag het gehele proces zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Veilige opslag voor datacenters

Datacenters bezitten enorm veel data die allemaal veilig opgeslagen dienen te worden. Een tape storage is hier de beste oplossing. BackupNed biedt hierin altijd veilige en betrouwbare data storage voor gegevens met grote omvang. Bovendien is elk type data op te slaan.

De oplossing voor de gezondheidszorg

De regels in de gezondheidszorg veranderen continu. Het bijhouden en naleven van deze regels is een grote uitdaging. BackupNed helpt alle soorten instellingen in de gezondheidszorg om deze uitdagingen het hoofd te bieden. Daarbij voldoen wij aan de NEN 5510 norm. Zo bent u er altijd zeker van dat medische dossiers veiliggesteld zijn.

Tape backup - Dirk en Peter
Tape backup - Triangle

Gratis offerte

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op

Uw gegevens worden uitsluitend
gebruikt om u te informeren.