november 7, 2014

Backupned feliciteert Fox-It

In de strijd om de Computable Awards 2014 moest Backupned haar meerdere erkennen in Fox-It. Fox-It kreeg in absolute aantallen meer stemmen dan Backupned.

Peter Benedick: “Ik feliciteer Fox-It van harte met haar Award in onze categorie. Backupned is een nichespeler en een ander type dienstverlener dan Fox-It. Zij heeft aanzienlijk meer medewerkers en een veel groter klantbestand. Getalsmatig konden we daar dus nooit van winnen, maar we zijn nog steeds blij met de nominatie als beste security leverancier van 2014. De vakjury was lovend over ons en heeft daarmee ons eigen beeld bevestigd dat we op de goede weg zitten met nog een mooie toekomst voor ons. Ik ben trots op ons team die deze mijlpaal mede mogelijk heeft gemaakt.”

Backupned is is de Nederlandse specialist op tape backup, -opslag en -transport: zij beheert enkel en alleen tapes. Als enige in Europa beschikt zij over een echte ondergrondse atoomvrije bunker, 60 meter boven NAP. Behalve ISO 9001 is zij ook ISO 27001 gecertificeerd. Backupned is een puur Nederlands bedrijf met een select aantal klanten waardoor persoonlijke aandacht mogelijk blijft.

Lees meer in het juryrapport.

Bekijk alle diensten van Backupned:

terug naar nieuwsoverzicht