Externe tape backup,
transport en beheer

Tape backup is voor BackupNed een specialisatie in het duurzaam veiligstellen van alle typen LTO tapes en enterprise tapes. De veiligste locatie in Nederland voor uw data en archieven? Dat is met zekerheid onze ondergrondse bunker, gebouwd in de jaren ’50. Compleet gemoderniseerd door BackupNed.

Tape backup
Tape backup - Triangle
Tape backup - Icon-tape 200.000.000
Gigabyte opslag
dataopslag
Tape backup - Icon-24-7 24/ seven
Beschikbaar
Tape backup - Icon locatie 1 Geheime Locatie
  • Volledig offline
  • Ondergronds & atoomvrij
  • Transport door eigen medewerkers
  • Uitgebreid gecertificeerd
ISO-9001-Kwaliteitsmanagement ISO-14001-Milieumanagement ISOIEC-27001-Informatiebeveiliging NEN-7510 Tape backup - Iso certificaten
Contact opnemen

Hoe werkt tape backup?

Bij BackupNed beschikken we over betrouwbare werknemers, die allen intensief gescreend zijn zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Tape bakcup - Tape transport

Transport

Een veilige opslag voor uw gegevens is niet het enige aspect dat belangrijk is voor BackupNed, ook het transport van de tapes moet op een veilige manier verlopen.

1. Het gehele proces van de tape transport wordt bij BackupNed door eigen personeel geregeld en uitgevoerd. Al ons personeel is intensief gescreend. Zo kunnen we u verzekeren dat de veiligheid van uw gegevens gewaarborgd wordt. We doen er echter alles aan om de veiligheid van uw tapes te kunnen garanderen. Alle processen worden namelijk geregeld en geborgd in ISO 9001 en 27001. Deze normen garanderen de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw tape backup.
2. Al het transport is geconditioneerd en onze voertuigen zijn voorzien van een zogenaamd ‘voertuigvolgsysteem’, waardoor de tape backup te allen tijde in de gaten gehouden kan worden.
Tape bakcup - Tape opslag

Opslag

Voor uw tape backup is er geen veiligere locatie dan de ondergrondse bunker van BackupNed, gehuisvest op één van de hoogst gelegen delen van Nederland.

1. Uw tape backup is op geen enkele manier meer toegankelijk van buitenaf door onze protocollen: de beste bescherming tegen het toenemend aantal bedreigingen zoals virussen, malware en doelgerichte sabotages (corruptie).
2. Wanneer er een calamiteit optreedt, is uw tape backup altijd veilig. Wanneer een dergelijke situatie binnen uw organisatie optreedt, is externe opslag van een tape backup van groot belang.
Tape backup - Tape beheer

Beheer

Om u op een professionele manier constant te voorzien van inzicht in uw tapevolumes, heeft BackupNed geheel in eigen beheer een scanapplicatie ontwikkeld; de zogenaamde 'Tape Tracer'.

1. In deze applicatie worden alle tapehandelingen geregistreerd en gearchiveerd en hiermee zijn alle activiteiten van uw tapes door u te volgen door middel van een geautoriseerd klantportaal.
2. Middels een logische wijze van beveiliging is de veiliggestelde data van Tape Tracer niet benaderbaar. Zeker over afstand wordt deze faciliteit door klanten en auditors als prettig, maar ook als zeer betrouwbaar ervaren.
Tape backup - Calamiteiten

Calamiteiten

In het geval van een calamiteit op uw locatie kunnen we zeer snel schakelen.

1. In geval van nood handelen we snel en accuraat, waarmee de juiste data binnen de afgesproken termijn bij u terug bezorgd wordt. Per klant zijn specifieke procedures opgesteld, waarin de afgesproken autorisaties vastgelegd zijn.
2. Een groot voordeel van een tape backup, is dat deze tape backup uw originele data volledig kan vervangen. Wanneer uw data wegvalt staat u niet met lege handen. In dit geval is bij BackupNed, op ieder gewenst moment, een exacte en geheel zuivere kopie van uw data beschikbaar.
Tape backup - Referentie TUI Tape backup - Referentie Centric Tape backup - Referentie Campina Tape backup - Referentie IHC referentie eurocept
Tape backup - Dirk en Peter
Tape backup - Triangle

Gratis offerte

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op

Uw gegevens worden uitsluitend
gebruikt om u te informeren.