Externe tape backup,
transport en beheer

BackupNed is gespecialiseerd in de duurzame veiligstelling van alle typen LTO en enterprise tapes. De veiligste locatie van Nederland voor uw data en archieven? Met zekerheid onze ondergrondse bunker, gebouwd in de jaren ’50 en helemaal gemoderniseerd door BackupNed.

Tape backup
triangle
icon-tape 150.000.000
Gigabyte opslag
dataopslag
icon-24-7 24/ seven
Beschikbaar
icon locatie 1 Geheime Locatie
  • Volledig offline
  • Ondergronds & atoomvrij
  • Transport door eigen medewerkers
  • Uitgebreid gecertificeerd
iso certificaten
Contact opnemen

Hoe werkt het?

Wij van BackupNed beschikken over betrouwbare werknemers, die allen intensief gescreend zijn zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

tape transport

Transport

Niet alleen een veilige opslag is een belangrijk aspect van het logistieke proces, ook het tape transport.

1. Het transport wordt bij BackupNed door eigen, intensief gescreende werknemers geregeld en uitgevoerd. Alle processen worden geregeld en geborgd in ISO 27001 en 9001, welke de kwaliteit en betrouwbaarheid verzekeren.
2. Alle voertuigen zijn geconditioneerd en voorzien van een zgn. ‘voertuigvolgsysteem’, waardoor de tape backup ten allen tijde in de gaten gehouden kan worden.
tape opslag

Opslag

Er is geen veiligere locatie dan de ondergrondse bunker van BackupNed, gehuisvest op een van de hoogst gelegen delen van Nederland.

1. Uw data is op geen enkele manier meer toegankelijk van buitenaf: de beste bescherming tegen het toenemend aantal bedreigingen als virussen, malware en doelgerichte sabotages (corruptie).
2. Wanneer er calamiteit optreedt, is uw tape backup altijd veilig. Externe opslag van een tape backup is in een situatie als deze van groot belang.
tape beheer

Beheer

Om u in een professioneel beheer te voorzien van de tapevolumes, heeft BackupNed in eigen beheer een scanapplicatie ontwikkeld, genaamd 'Tape Tracer'.

1. In de applicatie worden alle tapehandlingen geregistreerd en gearchiveerd en hiermee zijn alle activiteiten van de klant te volgen door middel van een geautoriseerd klantportaal.
2. Middels een logische wijze van beveiliging is de veiliggestelde data van Tape Tracer niet benaderbaar. Zeker over afstand wordt deze faciliteit door klanten en auditors als prettig, maar ook als heel betrouwbaar ervaren.
calamiteiten

Calamiteiten

In het geval van een calamiteit bij u op locatie kunnen we zeer snel schakelen.

1. In geval van nood handelen we snel en accuraat en wordt daarmee de juiste data binnen de afgesproken termijn bij u terug bezorgd. Per klant zijn procedures opgesteld waarin de afgesproken autorisaties zijn vastgelegd.
2. Door de exacte en zuivere kopie van uw data kan bij het wegvallen van de originele data deze kopie uw data volwaardig vervangen.
refentie tui refentie mercedes refentie centric refentie campina refentie ihc
BackupNed
triangle

Gratis offerte

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op

Gelieve dit veld leeg te laten.

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren.