In safe hands

Online Back-up, Off-site vaulting

Wilt u uw volledige back-upproces uitbesteden? Van aankoop tot opslag? Wij nemen de handling daarvan volledig uit handen. Van het genereren van tapes en de tapehandling, tot en met de externe storage daarvan. Een integrale off-site/online en off-site/off-grid oplossing.

Online backup, offsite vaulting - BackupNed (2)

ONLINE AND OFF-SITE, OFF-SITE AND OFF-GRID

Uw data worden via zwaarbeveiligde en hoogwaardige fiberverbindingen online overgezet naar een van de ondergrondse offsite depots van BackupNed. Daarbij maken we gebruik van back-upsoftware die is voorzien van een hoge mate van beveiliging, encryptie en state-of-the-art compressietechnieken.

Na binnenkomst worden de data direct weggeschreven op technisch hoogwaardige datatapes (LTO-technologie). Na een gezamenlijk afgesproken retentieperiode worden de tapes fysiek getransporteerd naar het tweede depot.

Hier worden uw data offline en off-site bewaard volgens de meest recente en actuele archiefstandaarden. Uw data zijn hierdoor volledig ontoegankelijk geworden voor onbevoegden.

Highly secure at low costs

Volledige toegang tijdens de retentieperiode, cataloging van tapes, datarecovery en reconstructie. Volledige ontzorging met gegarandeerde en gecontroleerde traceerbaarheid.

Ons wagenpark bestaat uit onopvallende auto’s en motoren. Onze chauffeurs hebben speciale rijopleidingen gevolgd, zodat ze zich veilig en volgens de geldende wettelijke regelgeving, snel door het drukke verkeer kunnen bewegen.

De inzet van een helikopter vindt plaats in spoedeisende gevallen of in het geval van zeer hoogwaardig datatransport.

Our offline, off-site services

De depots van BackupNed bevinden zich in recent gemoderniseerde, zwaarbeveiligde en gecompartimenteerde ondergrondse voormalige atoombunkers. Deze zijn ruim boven NAP gelegen.

In safe hands

Features

  • Depots BackupNed: twee voormalige atoomvrije en recent gemoderniseerde en zwaarbeveiligde ondergrondse bunkers.
  • Full-service dienstverlening voor essentiële dataveiligstelling.
  • 24-uurs beschikbaarheid van online en offline data
  • Betrouwbare dataopslag: data-analyse vooraf met de mogelijkheid voor het aanbrengen van een catalogue per tape backup.
  • Datarecovery: op ieder gewenst moment herstellen wij uw data in het door u gewenste format.
  • Datavernietiging: volledig verzorgd en geborgd binnen de scope van ISO 9001 en ISO/EC 27001.
  • Geen recensies, geen referenties: anonimiteit en discretie zijn verankerd in ons DNA.