In veilige handen

Online gegevensoverdracht,
off-grid opslag

Wilt u uw volledige back-upproces uitbesteden? Van aankoop tot opslag? Wij nemen de handling daarvan volledig uit handen. Van het genereren van tapedrives en de tapehandling, tot en met de externe storage daarvan. Een integrale off-site/online en off-site/off-grid oplossing.

ONLINE AND OFF-SITE, OFF-SITE AND OFF-GRID

Uw data worden via zwaarbeveiligde en hoogwaardige fiberverbindingen online overgezet naar een van de ondergrondse offsite storage depots van Backupned. Daarbij maken we gebruik van back-upsoftware die is voorzien van een hoge mate van beveiliging, encryptie en state-of-the-art compressietechnieken. Omdat er letterlijk 'lucht' tussen uw data en uw back-up zit, wordt dit ook wel air gapped backup genoemd.

Na binnenkomst worden de data direct weggeschreven op technisch hoogwaardige, nieuwe datatapes (LTO-technologie). Na een gezamenlijk afgesproken retentieperiode worden de tapes fysiek getransporteerd naar het tweede depot.

Hier worden uw data offline en off-site bewaard volgens de meest recente en actuele archiefstandaarden. Uw data zijn hierdoor volledig ontoegankelijk geworden voor onbevoegden.

Enorm veilig tegen lage kosten

Volledige toegang tijdens de retentieperiode, cataloging van tapes, datarecovery en reconstructie. Volledige ontzorging met gegarandeerde en gecontroleerde traceerbaarheid.

Ons wagenpark bestaat uit onopvallende auto’s en motoren. Onze chauffeurs hebben speciale rijopleidingen gevolgd, zodat ze zich veilig en volgens de geldende wettelijke regelgeving, snel door het drukke verkeer kunnen bewegen.

De inzet van een helikopter vindt plaats in spoedeisende gevallen of in het geval van zeer hoogwaardig datatransport.

Onze offline, off-site diensten

De depots van Backupned bevinden zich in recent gemoderniseerde, zwaarbeveiligde en gecompartimenteerde ondergrondse voormalige atoombunkers. Deze zijn ruim boven NAP gelegen.

In veilige handen

Eigenschappen

  • Depots: twee voormalige atoomvrije en recent gemoderniseerde en zwaarbeveiligde ondergrondse bunkers.
  • Full-service dienstverlening voor essentiële dataveiligstelling.
  • 24-uurs beschikbaarheid van online en offline data
  • Betrouwbare dataopslag: data-analyse vooraf met de mogelijkheid voor het aanbrengen van een catalogue per tape backup.
  • Datarecovery: op ieder gewenst moment herstellen wij uw data in het door u gewenste format.
  • Datavernietiging: volledig verzorgd en geborgd binnen de scope van ISO 9001 en ISO/IEC 27001.
  • Geen recensies, geen referenties: anonimiteit en discretie zijn verankerd in ons DNA.