december 23, 2013

Offline data back up veilig voor overheidsinstanties

De recent uitgekomen spionagepraktijken van de Amerikaanse geheime dienst hebben iedereen flink verontrust. Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar een veilige back up oplossing.

Veilige back up mogelijkheden in Nederland

Tegenwoordig verhuizen veel bedrijven hun gegevens naar Nederland. Het stabiele politieke en economische klimaat in Nederland en de hoge graad van beveiliging bij Backupned garanderen een duurzaam databeheer.

Data veilig bewaren

Door data op backup tapes veilig te stellen verzekert u zich van een kosteneffectieve en veilige opslag. Eigenaar van Backupned, Peter Benedick, heeft al twintig jaar ervaring in het veilig opslaan van kritische data. “Hoewel tegenwoordig alles digitaal wordt gedaan, blijkt de meest veilige manier van dataopslag toch offline te zijn” verzekert Benedick.

Meest veilige backup: offline tapes

Backupned bewaart alle data van klanten op tapes. Hierdoor is de data fysiek gescheiden van alle netwerken en geschikt voor langdurige opslag. Bovendien liggen de tapes opgeslagen in een volledig geconditioneerde en beveiligde bunker op een geheime onherkenbare locatie. “Hier kan geen hacker of nieuwsgierige (overheids)instantie bij komen”, aldus Benedick.

backupned-nieuws-overheid-backup

Bekijk alle diensten van Backupned:

terug naar nieuwsoverzicht