Voordelen

Als hedendaagse organisatie bent u zich er 100% van bewust dat uw bedrijfskritische informatie moet worden beschermd tegen bedreigingen van buitenaf. Daarom zorgt u voor een backup van deze gegevens. Maar wilt u maximale bescherming, kies dan voor offsite backup storage. Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres. Het veiligstellen van uw waardevolle data op de veiligste locatie van Nederland is onze specialisatie.

Extern en effectief

Volledig offline en veilig voor calamiteiten, zoals inbraak, brand, overstroming, maar ook voor hackers. De gemoderniseerde ondergrondse bunker van Backupned biedt optimale bescherming aan uw bedrijfsgegevens. Er bevindt zich letterlijk ruimte en lucht tussen uw data en uw back-up. Dit noemen we air gapped backup. Gebeurt er op uw locatie iets wat de procesvoortgang verstoort, dan zijn wij binnen drie uur ter plaatse. Zo bent u verzekerd dat uw organisatie snel weer up & running is.

Offline, offsite data vault - BackupNed (4)

Voordelen van offsite tape backup

  • LTO 9 mediacassettes foutloos en direct geleverd vanuit de zogeheten media vault.
  • Snelle en efficiënte inzage of aanlevering van overzichten en statistieken.
  • Op ieder moment (ongeacht tijdsverschillen) een wereldwijd overzicht van al uw tapedrives in opslag.
  • Alle handelingen die in het verleden zijn uitgevoerd in een nauwkeurige administratieve rapportage.
  • Geautomatiseerd proces voor het dagelijks of wekelijks opvragen van scratchtapes door de scanapplicatie aan uw library-software (ongeacht softwareleverancier) te koppelen.

Meer weten over offsite backup storage?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We gaan graag met u in gesprek over de mogelijke implementatie van tapeopslag in uw bedrijf. Bel ons via +31 (0)26 334 2020.

Onze diensten

Voor gegevensbescherming