Voordelen

Voor een offsite backup copy van uw bedrijfskritische informatie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het veiligstellen van uw informatie op de veiligste locatie van Nederland.

In de gemoderniseerde ondergrondse bunker van Backupned is uw business data veilig van calamiteiten, zoals inbraak, brand, overstroming, maar ook van hackers, aangezien wij volledig offline zijn. Omdat er zich letterlijk 'lucht' en 'ruimte' bevindt tussen uw data en uw backup, wordt dit ook wel air gapped backup genoemd. Wanneer er iets gebeurd op uw locatie, zullen wij binnen drie uur ter plaatse zijn. Zo bent u verzekerd dat u snel weer up and running bent.

Offline, offsite data vault - BackupNed (4)

Voordelen van offsite tape backup

  • Een foutloze en snelle aanlevering van LTO 9 mediatapes vanuit de zogeheten media vault
  • Overzichten en statistieken kunnen snel en efficiënt worden ingezien/aangeleverd
  • Wereldwijd op ieder moment (ongeacht tijdsverschillen) een overzicht van al uw mediatapes in opslag
  • Een nauwkeurig administratief overzicht van alle handelingen die in het verleden uitgevoerd zijn
  • Een geautomatiseerd proces voor het dagelijks/wekelijks opvragen van scratchtapes; koppeling scanapplicatie aan uw (lees: alle) library-software

Contact opnemen?

We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden van het aankopen en inrichten van het tape storage proces voor uw bedrijf. Neem vrijblijvend contact, bel ons via +31 (0)26 334 2020 .

Our services

For dataprotection