Wat zeggen onze klanten

Referenties

Hieronder een aantal klanten die van onze diensten gebruik maken.

"De storage en het transport van data is voor ons een verlengstuk van ons security beleid"
Ben Visser, IT Manager Eurocept Groep

We zijn uiterst tevreden over de dienstverlening van BackupNed. De storage en het transport van data is voor ons een verlengstuk van ons security beleid.

Korte communicatielijnen
De communicatielijnen binnen BackupNed zijn kort waardoor we goed in contact zijn met elkaar. Ook de ISO certificaten geven ons een comfortabel gevoel mede met de komst van GDPR.

"In dit proces is vertrouwen een belangrijk aspect en dat vertrouwen heeft BackupNed meer dan verdiend"
Jan van de Wouw, Group ICT Manager

BackupNed verzorgt de tapehandling voor IHC Merwede en doet dit al vele jaren naar volle tevredenheid. Ze zijn zeer gefocust op hun core service te weten tapehandling en ze hebben dit proces dan ook tot in de puntjes verzorgd en onder controle.

Belangrijk pluspunt
Een belangrijk pluspunt volgens Van de Wouw is dat bij BackupNed afspraak altijd afspraak is. Je hebt als klant een vaste contactpersoon en als je eens een aantal tapes buiten de routine nodig hebt dan worden die altijd volgens afspraak geleverd. De lijnen zijn kort en de dienstverlening is op orde.

Snelle levering
Het is wel eens voorgekomen dat we een tape of andere opgeslagen data snel terug moesten hebben. Als je dat voor 09.00 uur meldt, heb je het nog dezelfde dag in huis!’

"De mensen zijn stipt, correct en geven heldere voorlichting"
Harrie Roolvink, Supervisor SMC

Reisorganisatie TUI is al jaren opdrachtgever van BackupNed. ‘Ik denk zelfs dat we één van de eerste klanten waren. De datagroei nam in die periode dermate toe dat het beter leek om de mediatapes op te slaan in een veilige omgeving.’

De bunker
De bunker van BackupNed bleek ideaal en sindsdien verloopt de samenwerking uitstekend. De lijntjes bij BackupNed zijn kort. In al die jaren is er een aantal malen sprake geweest van een calamiteit. Iedere keer hadden we alle benodigde data binnen het afgesproken tijdsvenster weer in huis. De samenwerking verloopt uitstekend.

"Ik word ontzorgd en weet dat er goed voor onze tapes en data gezorgd wordt"
Ab Smits, Campina

Al vanaf het eerste telefoontje is er een persoonlijk contact en bekendheid met de klant die ik niet direct verwacht had en nog steeds erg waardeer. Geen nummer maar een bekende klant met zijn specifieke behoeftes waar naar geluisterd wordt. Tapes in hoesjes leveren? Geen probleem. Tapes op een andere dag dan de vaste dag laten leveren of ophalen zonder extra kosten? Natuurlijk! Spoedlevering? Als het écht nodig is binnen een paar uur, 24 uur per dag. Barcode labels met een eigen tekst? Gratis meegeleverd met de volgende tapewissel. Ben je eens later dan verwacht met het versturen van de aan te leveren tapes, dan bellen ze je gewoon op met wat er aan de hand is.

Diverse data opslag mogelijkheden
Nog een voordeel van BackupNed, naast de opslag van tapes, is de mogelijkheid tot het opslaan van andersoortige datadragers zoals DVD’s, memory sticks, harddisks, etc. Allemaal in uniek verzegelde koffers.

Deze diensten zijn voor mij als systeembeheerder en ICT verantwoordelijke heel belangrijk. Ik word ontzorgd en weet dat er goed voor onze tapes en data gezorgd wordt. Dat zijn zaken die heel moeilijk in geld uit te drukken zijn, maar enorm waardevol zijn.

"De bunker is tiptop in orde, goed geconditioneerd en uitstekend beveiligd. Een erg mooi visitekaartje."
Ton Jansen, Service Manager

Centric biedt voor diverse branches totaaloplossingen in ICT. Een groot aantal klanten heeft via Centric hun mediatapes ondergebracht bij BackupNed. ‘Inmiddels werken we al weer meer dan 10 jaar met BackupNed. Waarom? Het bevalt onze klanten. En zolang het onze klanten bevalt, bevalt het ons.’

‘BackupNed is een kleine organisatie en is erg goed georganiseerd’, vindt Jansen. ‘Afspraak is afspraak. Het bedrijf is flexibel. Kortom, alles wat wij in een partner zoeken. Daarnaast zijn de lijnen kort. Als ik een advies nodig heb hoef ik maar te bellen en ik heb direct een antwoord.’

Dirk en Peter
triangle

Gratis offerte

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op

Uw gegevens worden uitsluitend
gebruikt om u te informeren.