mei 22, 2014

Een prachtig juryoordeel

Onlangs hebben we ook het juryrapport mogen ontvangen. Wij zijn bijzonder trots op de mooie woorden van de jury. Een korte indruk van het rapport van de onafhankelijke jury, bestaande uit een vijftal professionals die hun sporen in de ICT ruimschoots verdiend hebben, leest u hier.

Securityleverancier van het jaar

Een onafhankelijke vakjury heeft onlangs de genomineerden bekendgemaakt en Backupned is genomineerd in de categorie ‘Security leverancier van het jaar’.

Een veilige omgeving voor het beheer van data is in deze tijd een must en het initiatief van Backupned wordt geprezen. De data van klanten worden op tapes in de bunker bewaard. Hierdoor is die fysiek gescheiden van alle netwerken. De bunker zelf bevindt zich op een geheime, onherkenbare locatie. Hackers of nieuwsgierige overheids- of andere instantie komen hier niet zomaar binnen. Deze wijze van opslaan van kritieke data in een offline opslag zal naar verwachting gaan toenemen. Een schot in de roos om organisaties beter te beschermen tegen de Amerikaanse geheime dienst en tegen de “grey” en “black” hackers”.

De jury

De jury bestaat uit een vijftal professionals die hun sporen op het gebied van ICT ruimschoots verdiend hebben.

jolan-smeetsJolan Smeets, eigenaar en programmadirecteur bij Rood Projecten
Jolan Smeets is eigenaar en programmadirecteur bij Rood Projecten. Voor Computable zit zij in de jury die voordrachten voor een nominatie van de Computable Awards beoordeelt. Zij heeft jarenlange gedegen ervaring met complexe high exposure it-projecten en –programma’s.
jeroen-arisJeroen Aris, infrastructure architect bij Teva Pharmaceuticals
Jeroen Aris is infrastructure architect bij Teva Pharmaceuticals. In die rol is hij onder andere verantwoordelijk voor het programmamanagement, de it-delivery, offshore, outsourcing en telecom. Al meer dan zestien jaar werkzaam in de it en heeft een ruime ervaring met grote it-implementatie en business-transformatieprogramma’s.
fred-bonsFred Bons, directeur Transformaties & Outsourcing bij Ordina
Fred Bons is directeur Transformaties & Outsourcing bij Ordina. Voor Computable zit hij in de jury die voordrachten voor een nominatie van de Computable Awards beoordeelt. Fred Bons is een ervaren businessmanager, met meer dan twintig jaar ervaring in de ict, waarvan meer dan vijftien jaar in ict-project- en -programmamanagement en meer dan tien jaar in lijnmanagement.
bernard-vuijkBernard Vuijk, managing partner bij Projects for Professionals
Bernard Vuijk is managing partner bij Projects for Professionals. Voor Computable zit hij in de jury die voordrachten voor een nominatie van de Computable Awards beoordeelt. Bernard Vuijk heeft een brede ervaring als interim-manager in een grote variatie van projecten, programma’s en processen, in zowel de not-for-profit sector als in het bedrijfsleven.
hillenaarMaarten Hillenaar treedt toe tot Awards-jury
Ict-vakmedium Computable voert een wijziging door aan de jury voor de Computable Awards 2014. Voormalig Rijks-cio Maarten Hillenaar neemt het stokje over van Mathieu Paapst. Hillenaar trekt in ieder geval het eerste kwartaal van 2014 uit om zich te beraden op zijn toekomst in de ict. Dit kan hij naar eigen zeggen goed combineren met de jurering.
 
 

Bekijk alle diensten van Backupned:

terug naar nieuwsoverzicht