Offsite backup storage

Een offsite backup bij BackupNed is een betrouwbare manier om uw data veilig te stellen. De veiliggestelde data is op geen enkele manier toegankelijk van buitenaf, maar een audit op afstand op tape-niveau behoort wel tot de mogelijkheden.

Offsite backup storage - Tape backup

Over BackupNed

 • Ondergronde atoomvrije bunker
 • Offline, dus hackerproof
 • 24/7 bereikbaar
 • Dag en nacht beveiligde spoedservice,binnen drie uur op locatie (in Nederland)
 • Gescreend personeel
 • Volledig proces gecertificeerd ISO 9001,ISO 14001 ISO/IEC 27001 en NEN 7510

Meer informatie of

Offerte binnen 1 werkdag

Tape backup - Referentie TUI Tape backup - Referentie Centric Tape backup - Referentie Campina Tape backup - Referentie IHC Tape backup - Referentie eurocept

Hoe werkt offsite backup storage?

Uw tape backup wordt opgeslagen in onze zwaar beveiligde ondergrondse bunker, ver verwijderd van calamiteiten. Toch kunnen de tapehandelingen op ieder moment gevolgd worden met onze eigen applicatie, genaamd ‘Tape Tracer’.

offsite backup storage

Offsite backup storage

Door het gebruik van unieke barcoderingen heeft u heeft constant inzicht in de locaties van de mediatapes die deel uitmaken van uw offsite backup. Middels Tape Tracer, onze barcode scanapplicatie, heeft u 24 uur per dag en 7 dagen per week inzicht in de locaties van uw mediatapes. Door middel van deze applicatie, heeft u te allen tijde toegang tot de volledige historie van alle handelingsactiviteiten. Er is voor u dus altijd volledige transparantie ten behoeve van uw offsite backups. We zetten de voordelen van offsite backup voor u op een rij:

 • Een foutloze en snelle aanlevering van mediatapes
 • Overzichten en statistieken kunnen snel en efficiënt worden ingezien/aangeleverd
 • Wereldwijd op ieder moment (ongeacht tijdsverschillen) een overzicht van al uw mediatapes in opslag
 • Een nauwkeurig administratief overzicht van alle handelingen die in het verleden uitgevoerd zijn
 • Een geautomatiseerd proces voor het dagelijks/wekelijks opvragen van scratchtapes; koppeling scanapplicatie aan uw (lees: alle) library-software

De Tape Tracer applicatie kan voornamelijk in omgevingen waar tapelibraries worden gebruikt een unieke meerwaarde bieden. De scratchlijsten vanuit de library software worden direct door Tape Tracer ingelezen om opvraagverzoeken te verwerken. Om u inzicht te geven in de actuele registratie van extern opgeslagen mediatapes, is er het klantportaal (module ‘Tracking Tracing’).

Kortom: een volledig transparant proces voor het beheer van al uw mediatapes en de offsite backup.

Tape backup - Dirk en Peter
Tape backup - Triangle

Gratis offerte

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op

Uw gegevens worden uitsluitend
gebruikt om u te informeren.