Offsite backup storage - BackupNed

Voor een offsite backup copy van uw bedrijfskritische informatie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het veiligstellen van uw informatie op de veiligste locatie van Nederland.

In onze gemoderniseerde ondergrondse bunker is uw business data veilig van calamiteiten, zoals inbraak, brand, overstroming, maar ook van hackers, aangezien wij volledig offline zijn. Wanneer er iets gebeurd op uw locatie, zullen wij binnen drie uur ter plaatse zijn. Zo bent u verzekerd dat u snel weer up and running bent.

Voordelen van offsite tape storage

 • Een foutloze en snelle aanlevering van mediatapes vanuit de zogeheten media vault
 • Overzichten en statistieken kunnen snel en efficiënt worden ingezien/aangeleverd
 • Wereldwijd op ieder moment (ongeacht tijdsverschillen) een overzicht van al uw mediatapes in opslag
 • Een nauwkeurig administratief overzicht van alle handelingen die in het verleden uitgevoerd zijn
 • Een geautomatiseerd proces voor het dagelijks/wekelijks opvragen van scratchtapes; koppeling scanapplicatie aan uw (lees: alle) library-software

Contact opnemen voor offsite backup

We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden van het inrichten van het offsite storage proces voor uw bedrijf. Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button of bel ons via +31 (0)26 334 2020.

Offerte

Over BackupNed

 • Ondergronde atoomvrije bunker
 • Offline, dus hackerproof
 • 24/7 bereikbaar
 • Dag en nacht beveiligde spoedservice,binnen drie uur op locatie (in Nederland)
 • Gescreend personeel
 • Volledig proces gecertificeerd ISO 9001 en IEC 27001

Meer informatie of

Offerte binnen 1 werkdag

Tape backup - Referentie TUI Tape backup - Referentie Centric Tape backup - Referentie Campina Tape backup - Referentie IHC Tape backup - Referentie eurocept

Hoe werkt offsite tape storage?

Uw tape backup wordt opgeslagen in onze zwaar beveiligde ondergrondse bunker, ver verwijderd van calamiteiten. Zo zorgen wij voor de beste data protection. Belangrijk is tevens een veilig transport, beheer en wanneer het nodig is recovery van de data.

Offsite Tape Storage

Tape transport

Naast dat uw tapes veilig worden bewaard in onze bunker is het net zo belangrijk dat het transport veilig is. In een bepaalde frequentie worden nieuwe backup’s gemaakt en die dienen vervoerd te worden. Dit proces wordt tevens door ons verzorgd. Meer over tape transport.

Tape beheer en recovery

In onze volledig gemoderniseerde bunker staan rijen vol met tapes. Elke tape heeft een unieke barcode, zodat we exact weten van wie de tape is en welke informatie erop staat. Wanneer het nodig is zijn we binnen drie uur in staat om de juiste tapes op elke locatie in Nederland af te leveren.

Het verschil tussen onsite data backup, offsite storage en online backup?

Er zijn drie soorten backup, namelijk onsite backup, offsite backup en online backup. Bij onsite backup bevinden de gegevens zich op dezelfde fysieke locatie. Bij offsite tape storage bevindt de backup zich op een geografisch andere locatie. Bij een online backup, wordt de backup verstuurd via internet naar een speciaal ingericht datacenter. Dit heet ook wel een backup maken als cloud storage of cloud backup.

Kortom: een volledig transparant proces voor het beheer van al uw mediatapes en de offsite data storage.

Offerte

Voor alle sectoren

BackupNed heeft voor elke sector de juiste en passende oplossing. Neem contact met ons op en wij bespreken samen met u wat voor uw situatie de juiste oplossing is. Zo bespreken we van A tot Z wat een passend proces is.

Veilige offsite tape storage voor datacenters

Datacenters bezitten ontzettend veel gegevens die allemaal veilig opgeslagen moeten worden. Een offsite backup is hier de beste oplossing. BackupNed biedt hierin altijd veilige en betrouwbare opslag voor data met grote omvang. Bovendien is elk datatype op te slaan.

Offsite tape storage; de oplossing voor de gezondheidszorg

Het naleven van alle regels in de gezondheidszorg is een enorme uitdaging. Deze uitdaging wordt alsmaar groter door de regels die blijven komen. Wij helpen alle instellingen in de gezondheidszorg om deze uitdagingen het hoofd te bieden. Bovendien voldoen wij aan de NEN5510 norm. Zo weet u zeker dat medische dossiers altijd veiliggesteld zijn.

Tape backup - Dirk en Peter
Tape backup - Triangle

Gratis offerte

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op

Uw gegevens worden uitsluitend
gebruikt om u te informeren.