mei 17, 2014

Backupned genomineerd voor securityleverancier van het jaar!

De Computable Awards 2014 worden uitgereikt door het gerenommeerde platform voor ICT-professionals, Computable. Een onafhankelijke vakjury heeft onlangs de genomineerden bekendgemaakt en Backupned is genomineerd in de categorie ‘Securityleverancier van het jaar’.

Deze Awards worden beschouwd als de belangrijkste ICT-prijzen van Nederland. We zijn met het hele team ontzettend trots op deze nominatie waarin we de strijd aangaan met veel gevestigde namen.

Securityleverancier van het jaar

Een onafhankelijke vakjury heeft onlangs de genomineerden bekendgemaakt en Backupned is genomineerd in de categorie ‘Securityleverancier van het jaar’.

“Een schot in de roos om organisaties beter te beschermen tegen de Amerikaanse geheime dienst en tegen de “grey” en “black” hackers”, alsdus de jury. Lees meer over het juryoordeel.

Op donderdag 6 november worden de Computable Awards uitgereikt en u
kunt vanaf nu uw stem uitbrengen.

Stemt u ook op Backupned?

Vindt u ook dat Backupned deze award verdient? Breng dan nu uw stem uit!
Het stemmen werkt als volgt:

  • U gaat naar: http://www2.computable.nl/computableawards/stem/ en registreert zich. Deze registratie is noodzakelijk om fraude te voorkomen. Computable vind een zorgvuldig en betrouwbaar stemproces belangrijk. Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld.
  • U ontvangt een e-mail van Computable met daarin een unieke link naar de stempagina.
  • Vervolgens stemt u op Backupned onder de categorie ‘Securityleverancier’.

backupned-computable-award

Hoewel ons werk onze passie is, zien wij deze nominatie als een geweldig mooie waardering en kroon op ons werk. Helpt u ons deze award te winnen?

Met vriendelijke groet,
Peter Benedick

Bekijk alle diensten van Backupned:

terug naar nieuwsoverzicht